Få inspiration til hverdagens mad med måltidskasser

Mange kender til at stå i butikkerne i sidste øjeblik pga. aftensmaden. Det tager lang tid og er bøvlet. Den tid kan man prioritere på noget, der er noget mere behageligt på en stressende hverdag.
Det smarte ved måltidslevering er, at man ikke behøver at planlægge madplan og købe mad. Med en måltidskasse får man en udtænkt plan og præcis de ingredienser, du har brug for for at lave sund aftensmad. Produkterne er afmålt i lige præcis de mængder, der skal anvendes. Derfor undgår du madspild.

Der er rigtig mange måltidsleveringer på markedet. Der er kasser med mad til dem der spiser plantebaseret, allergikerne, de kræsne, dem der helst spiser økologisk, dem der går op i miljøet, børnefamilierne og dem, der lever for sig selv. Derfor findes der helt sikkert også en måltidskasse, der passer præcist til jeres behov.

Ligemeget hvilket firma I modtager måltidslevering fra, kan du justere den, så den stemmer overens med dine præferencer. I kan for eksempel tilpasse hvor mange ugedage, du vil have mad til. Hvor mange mennesker, der skal blive mæt. Og du kan også selv vælge hvilken dag, du ønsker at få dine varer.
Har du meget travlt til hverdag, kan du endvidere købe en måltidskasse, hvor retterne er tilberedt, og det eneste, du selv skal fikse, er at varme og servere retterne. På den måde slipper du for selv at hakke grønt og stege kød.
Foretrækker du omvendt at tilberede dine måltider selv, er der også rig alternativer for det.
Der eksisterer som sagt et stort tilbud af måltidslevering, så der er én til dig uanset dine behov. I et udvalg af de mest anvendte måltidskasser finder man blandet andet Kokkens hverdagsmad.

Retnemt.dk. Retnemt-måltidskasser er – som navnet understreger – ret nemt. Du kan sortere imellem det store udvalg af forskellige retter. Der findes hvad til hverdagen, retter fra andre lande, børnevenlig mad og så videre. Varerne i kasserne fra Retnemt er magen til dem, du handler i dagligvarebutikkerne med tilkøb af økologiske produkter, hvis du ønsker det. Du kan simpelt vælge imellem menuen i leveringen fra gang til gang, hvis du har lyst til at afprøve noget nyt.

Aarstiderne.dk. Hos Årstiderne er de indbydende råvarer og økologi vigtigt. Her er du sikker på at få masser af grøntsager i dine retter. Der er en hel del forskellige kasser at vælge imellem. Er du vegetar, er Årstiderne et godt bud på levering af måltider. Der er derudover også mange muligheder for at tilvælge retter der indeholder gris, fisk og fjerkræ.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er færdigtilberedt måltider leveret til dit hjem. Det eneste, du selv skal gøre, er at varme måltiderne og spise det. Hurtigt i en fortravlet hverdag, hvor det stadig er essentielt at spise lækkert. Hos Måltidsboxen kan du vælge, om du vil have vegansk mad eller madplaner med kød. Du kan også kombinere det, hvis du kun foretrækker nogle måltider uden kød i løbet af måneden.

Skagenfood. Skagenfood kasser med mad er mest retter med fisk og klimavenlige retter. Du kan endvidere vælge kasser med kød og fjerkræ. Skagenfood tilbyder derudover kasser med måltider med færdiglavet mad. Der findes med andre ord de fleste familier hos Skagenfood.

Hvis du vil have en idé om hygiejnen hos de forskellige leverandører i disse corona-tider, kan du altid tjekke med fødevarestyrelsens smiley register.